Tentang Kami

Dina awal peradaban manusa, alat-alat mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun dina kahirupan manusa. Saatos rébuan taun, ku kamajuan peradaban manusa, urang tetep ngajantenkeun peti-peti ieu langkung saé, praktis sareng lemes. Budaya téa asalna ti Dinasti Han. Saprak harita, téh parantos janten bagian tina kahirupan urang sadidinten, sareng ogé kahirupan generasi anu resep téa, tukang nyokot téh sareng anu ngadamel téh.
Maokun Impor & Ékspor Co., Ltd. éta baheulana mangrupikeun pabrik alit anu ngahijikeun penjualan, produksi, panilitian sareng pamekaran, pot enamel sareng téh. Éta gaduh sajarah 20 taun. Ku jalanna waktos, pabrikna parantos angkat ka dunya kalayan nami Maokun. Ayeuna, pembeli urang aya di panjuru nagari, sareng kami parantos ngembangkeun seueur jinis téh campuran.

  • High Quality Enamel Whistling Water Tea Kettle 2.2L Stove Enamel Whistle Kettle (2)

Teh Organik Kami

Asal Produksi

Budaya tèh asalna ti Dinasti Han. Saprak harita, téh parantos janten bagian tina kahirupan urang sadidinten, sareng ogé kahirupan generasi anu resep téa, tukang nyokot téh sareng anu ngadamel téh.

promote_img_01

Produk Anyar

  • OEM UK Organic Instant Peach Oolong Tea Flavors Pearl Milk Bubble Tea Raw Material Materials Ingredient for Milk Tea

    OEM UK Organik Instan Peach Oolong Tea Rasa ...

    1> Teh Persik Oolong - Bahan-bahan Téh Gelembung Khusus; 2> Bahan Baku Organik 100%, Rasa Kelas Tinggi Anu Diimpor; 3> Pasokan Langsung Ngabentuk Facotry Kami; Perusahaan kami mangrupikeun pangkalan produksi anu profesional pikeun sababaraha rupa tèh Cina, produk ginseng, asesoris tèh, bumbu sareng hadiah promosi. Salaku salah sahiji pabrik panggedéna di Cina, kami ngahususkeun kana tèh organik, green tea, black tea, oolong tea, white tea, Puer tea, melati tea, mekar tea, kembang tea, blended tea, tea bags, tea a ...

  • Standard organic Dried Fresh Jasmine Bud Flower Top Natural jasmine pearls in tea bags

    Standar organik Kembang Segar Jasmine Bud Kembang ...

    Ngaran produk dina basa Inggris garing jasmine bud Nama produk dina basa Cina mo li hua Tipe produk kembang produk kelas kualitas tinggi produk pengemasan foil (zip zip) kantong, karton Tempat asalna Cina, Daratan Packing & Pangiriman Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang anjeun, kami nyayogikeun bungkusan anu propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién. Unggal detil bakal diperhatoskeun pisan.

  • Best seller Saudi Arabia tea pot coffee kettle camping enamel kettle

    Pangalusna kopi Saudi Arabia teko kopi ketel ...

    Type: Water Kettles Material: metal Metal Type: Cast Iron Certification: CE / EU, CIQ, Eec, LFGB Feature: Sustainable, Stocked Place of Origin: Zhejiang, China Design: ODM OEM Packing: Color Box Quality: High quality Logo: Customised Kecap Logo

  • High Quality Enamel Whistling Water Tea Kettle 2.2L Stove Enamel Whistle Kettle

    Ketel Enamel Cai Berkualitas Tinggi Ketel ...

    kauntungan 1. Beresih sareng higienis, bébas tina komponén logam. 2. Éta langkung gampil dibersihkeun tibatan alat-alat dapur tina bahan sanés, sareng éta bakal diberesihan ku sakali usap, sareng moal karat atanapi hideung. 3. Patali sareng pot stainless steel atanapi pot. Énamel / enamel relatif stabil dina kimia sareng moal lebur sanyawa anu tangtu (sapertos mangan, kromium sareng unsur-unsur bahaya sanésna) dina suhu anu luhur pikeun nyegah panyerepan manusa. 4. Ngagaduhan rasa budaya anu luhur sareng nilai aprésiasi seni. Maintena ...

Blog Kami

Different functio...

Fungsi anu béda tina genep téh anu paling penting

Jinis daun téa tiasa dibagi kana genep katégori: tèh hideung, tèh héjo, tèh bodas, tèh konèng, oolong-tèh sareng tèh hideung, gumantung kana tingkat fermentasi. Rupa-rupa téh ngagaduhan fungsi perawatan kaséhatan anu béda. Hayu urang tingali fungsi anu béda tina ...

Six biggest benef...

Genep mangpaat panggedéna nginum téh anu anjeun henteu terang

Normal pikeun nginum téh dina kahirupan. Seueur jalma nganggap tèh salaku hobi na, utamina sepuh resep nginum téh. Sadayana terang, janten urang nginum téh unggal dinten kanggo terang naon éta téh. Éta saé? Janten naha henteu cocog pikeun jalma nginum téh? Editor ieu bakal ...

Top 10 Uses of Te...

10 Kagunaan Téh Anu Teu Anjeun Terang

Pamakéan tèh utamina salaku inuman, anu mangrupikeun inuman anu hadé kalayan warna, aroma sareng rasa. Daun téh anu parantos diseduh ogé berharga pisan. Sababaraha kagunaan ieu ayeuna diwanohkeun sapertos kieu: 1. Kulub endog téh. Sababaraha nganggo daun sampeu anu diseduh kanggo boi ...

The purpose of ra...

Tujuan ngala pariuk sareng peran téh

Tujuan ngala pot sanés ngan ukur pikeun ngajantenkeun teko langkung ngagurilap sareng éndah, tapi ogé kusabab pot liat (atanapi pot batu) éta sorangan ngagaduhan karakteristik kualitas nyebarkeun tèh. Maka, teko anu dijaga sacara leres tiasa langkung épéktip "ngabantosan téh". Ngangkat pot ...

The benefits of d...

Mangpaat nginum téh héjo

Téh héjo nyaéta tèh anu didamel tanpa férméntasi, anu nahan zat alami daun seger sareng beunghar nutrisi. Téh héjo didamel ku cara ngukus, ngagoréng sareng ngagaringkeun daun tangkal téh. Mangrupikeun salah sahiji inuman anu paling populér di dunya sareng ngagaduhan sajarah rébuan taun. L ...

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami